Remington krultang

Een Remington krultang staat voor een voordelige prijs. Remington staat bekend om haar kwalitatieve producten die voor een voordelige prijs in de markt worden gezet. Ze hebben een zeer breed scala aan krultangen, zodat er voor ieder wel wat wils te vinden is. We hebben de populairste modellen voor je op een rij gezet.

Remington Curl Perfect

Remington Curl Perfect

Krultangen kunnen intimiderend als je een beginner bent, en ze hebben zeker nogal wat oefening en finesse nodig om ze volledig te beheersen. Als je een beginner stylistbent is, Remington Curl Perfect krultang een prima model hulpmiddel om je haren voor de eerste keer te krullen.

In tegenstelling tot andere krultangen die erg hete temperaturen bereiken, verwarmt de Remington Curl Perfect tot een bescheiden 160 graden Celcius. Het warmt in minder dan een minuut op, waarna hij direct gebruikt kan worden. De eenvoudige aan en uit schakelaar vereenvoudigt het krullen tot de essentie. Het keramische vat verwarmt gelijkmatig en voegt glans en zachtheid aan je krullen toe.
Met een vederlicht gewicht van 300 gram, maakt het superlichte ontwerp maakt deze Remington krultang een ideaal
isntapmodel voor jonge stylisten om deze te gebruiken op zichzelf of hun vrienden. In tegenstelling tot de traditionele klemmen in de meeste krultangen, maakt de Remington Curl Perfect gebruik van een glijdende klem om je te helpen voorkomen dat er ongewenste plooien of ribbels in de krullen optreden. Hoewel er niet veel variatie in grootte is, zorgen de 0,75 en 1,75 inch vatten ervoor dat deze krultang voor ieder type haar geschikt is. Echter, vanwege de korte loop lengte, werkt Remington Curl Perfect het beste voor halflang haar.

Deze spiraal krultang is een geweldige introductie tot de verschillende vormen en variaties van krultangen die beschikbaar zijn. Met de hulp van de koele tip, draaibaar snoer en krulsets, is het vrijwel onmogelijk om jezelf te verbranden met deze krultang. Dat maakt het dus een ideaal instapmodel voor beginners.

Remington Instant Curls

Remington Instant Curls

De Remington Instant Curls is een basis krultang ontworpen voor alle haartypes. Dit apparaat bereikt temperaturen van 160 graden Celcisu, en het biedt 30 warmte-instellingen en automatische uitschakeling mogelijkheden. Het beschikt ook over een keramisch vat en snelle opwarming. Dit betekent echter dat veel geavanceerde functies die je vindt bij vergelijkbare krultangen niet aanwezig zullen zijn.

Deze krultang heeft een zogenaamd veerdesign. De veer trekt een deel van het haar strak rond het vat, zonder enige extra inspanning die je hoeft te verrichten. Het vat van keramiek warmt gelijkmatig en snel op en vermindert statische elektriciteit. We testten dit product op een verscheidenheid van soorten haar, met inbegrip van dun, fijn en dik haar. Degenen met dun, steil haar had een gemakkelijkere tijd met dit product. Degenen met dikker haar worstelden als het vat glad is waardoor het niet leidde leiden tot de strakke krul die we zochten.

De Remington Instant Curls bereikt een maximale temperatuur van 160 graden Celcius. Dit is niet de heetste krultang die er beschikbaar is. Echter, de lagere temperaturen maken het ideaal voor dun en fijn haar, omdat de warmte schade kan veroorzaken. Een groot voordeel van deze krultang is dat het beschikt over 30 warmte-instellingen, zodat je altijd de perfecte temperatuur voor je specifieke haartype zal vinden.

Er zijn een aantal veiligheidsvoorzieningen aanwezig op deze krultang. Het schakelt bijvoorbeeld automatisch na 60 minuten van inactiviteit uit. Het beschikt ook over een hitteschild van het vat om vingers en andere voorwerpen te beschermen tegen verbranding. Het heeft echter geen digitaal display die je toelaten om gemakkelijk de temperatuur en de warmte-instellingen van de krultang te controleren.

Deze krultang bevat fabrieksgarantie van twee jaar. Deze garantie is vergelijkbaar met wat je vindt bij veel soortgelijke apparaten, maar de beste garanties zijn voor vier of vijf jaar.

Remington Wrap to Waves

Remington Wrap to Waves

De Remington Wrap to Waves is een krultang met een uniek design. Deze krultang heeft twee verwarmde vaten dat je haar “wrapt” rond om je los, mooie golven te creëren. Deze krultang heeft 30 warmte-instellingen, warmt snel op en kan temperaturen tot 170 graden bereiken. Echter, het model mist een aantal belangrijke functies, waardoor geavanceerde gebruikers deze krultang soms links laten liggen.

Deze krultang valt in vergelijking met soortgelijke producten op vanwege zijn design. Het beschikt over twee keramische vaten die je rond je haar kunt wikkelen. Dit ontwerp helpt bij het creëren golven, in plaats van strakke, spiraal krullen.

Het model is het best geschikt voor dun en fijn haar, omdat dik haar moeilijk is om vast te houden rond de vaten. Wanneer we dit product getest hebben was het makkelijk om met dun, fijn en normaal haar losse golven te krijgen. Echter, testers met dik haar hadden een moeilijke tijd met het bereiken goede krullen en vertelden dat het teveel moeite koste.

Deze krultang bereikt temperaturen tot 170 graden Celcius. Dit is voldoende warmte voor dun of fijn haar. Hoge
temperaturen kunnen namelijk warmteschade aan fijn haar veroorzaken. Echter, als je extreem dik en grof haar hebt is het raadzaam om voor een krultang te kiezen die hogere temperaturen kan bereiken.

Een ander voordeel van dit apparaat is zijn 30 warmte-instellingen. Dit betekent dat het niet uitmaakt wat voor soort haar je hebt, omdat je altijd een stand kunt kiezen die het beste bij je past. De minimum temperatuur op dit haar styler is 120 graden. Bovendien zijn de vaten op deze krultang van keramiek. Een keramische vat warmt snel op en vermindert statische elektriciteit en kroezen. Deze Remington krultang beschikt ook over automatische uitschakelfunctie mogelijkheden, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over het feit dat hij nog per ongeluk aanstaat.

De Remington Wrap to Waves mist een digitaal scherm. Maar het bevat wel een lampje om je te waarschuwen wanneer de krultang is ingeschakeld. Het netsnoer is slechts 2 meter lang, waardoor het een van de kortste snoeren is voor krultangen. De beste producten zijn voorzien van snoeren die 3 tot 4 meter lang zijn zodat je een optimale
bewegingsvrijheid hebt.

Hittebestendige handschoen worden standaard geleverd bij deze krultang. Je kunt je vingers eenvoudig branden met een krultangen, omdat het je haar in de plaats houdt rond het verwarmde vat. De wartmebeschermende handschoenen zijn een uitstekende beveiliging, en met deze krultang hoef je ze er dus niet meer los bij te kopen.